12 april Godmorgon världen

På söndgar mellan 9 och 11 är "Godmorgon världen" en alldeles lagom syssla. "Panelen" diskuterade naturligtvis Wanja Lundby Wedins beslut att sitta kvar och huruvida det är bra ller dåligt ör både LO och socialdemokraterna. Rörelsen är utan tvekan pressad nu och vad som är riktiga beslut när det gäller ledarskapet är inte alldeles självklart. Det trista i sammanhanget är hur borgerligheten vinner på arbetarrörelsens självmål och verkligen exploaterar det nu. Vi kan bättre!  I "Public service" spann man vidare på temat där Wanja försetts med överrockarna Ylva Thörn och Göran Johnsson. Det var bra satir, tycker jag.

Tack, Marika, för synpunkter på gårdagens blogg. Du har naturligtvis rätt när det gäller många kvinnors situation och att det är viktigt att berätta om dem. Men det gör personer som Liza Marklunds ansvar så mycket större. Det är ledsamt om det visar sig att hon tagit till överdrifter eller direkta osanningar för att stärka de historier hon berättar. Det är ledsamt eftersom det förskjuter fokus från den fråga det borde handla om.

  


Kommentarer
Postat av: Anders S

Tyvärr fattar inte Wanja vilken skada hon gjort på förtroendet för arbetarrörelsen. Nu tvingas hon springa gatlopp och Alliansen jublar. Självmål.

Vi ses på tisdag.

2009-04-12 @ 19:52:54
Postat av: ThomasP

Wanja borde avgå och det direkt. Kan inte läsa årsberättelser eller fattar inte vad hon läser.Uppenbarligen inkompetent. Dessutom girig. När hon helt plötsligt insåg mängden av styrelseuppdrag inte var förenligt med 100% tjänst som LO ordf avsade hon sig först de uppdrag som inte var arvoderade.Skadan hon har gjort är enorm.Betydligt värre en vad Malm en gång gjorde.Det finns tre saker som korrumperar:makt,pengar och sex.Ordningsföljden hänger möjligen ihop med ålder...

2009-04-14 @ 22:16:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0