29 juli 32

32.


Lördagseftermiddag.


"Vi behöver öka tempot nu. Våra pojkar måste ut mer på gatorna. Det räcker inte bara på några få platser. De måste synas, massivt. Nu börjar den här löjliga, så kallade demokratiska, valrörelsen och då ska vi vara där. Organisationen är så trimmad nu så att det är dags att visa vad vi kan åstadkomma."

"Du har rätt, naturligtvis. Organisatoriskt är vi tillräckligt starka. Frågan är hur opinionsläget är. Våra nyttiga idioter som kallar sig sverigedemokrater är onekligen till god hjälp. Det är bra som fan att dom är med och luckrar upp den här jävla sentimentaliteten över alla negrer och araber som kommer hit. Det ger oss ett bra läge när det verkligen gäller."

"Nu håller vi oss till den strategi som beslutat oss för. Det är viktigt att vi går hand i hand med kamraterna i Europa, nu när vi ska trappa upp. Italienarna ligger först, där har vi verkliga föredömen. Dom håller på att skapa en riktigt bra stämning mot zigenarslöddret. Där har vi mycket att lära."

"Ja, de är mycket kompetenta. Vad det handlar om är just att skapa en stämning. Våra gossar på gatan skrämmer nog dom flesta ännu, men folk ska förbanne mig vänja sig vid att dom är där. Men, som vi sagt, dom måste också visa att dom är seriösa, trevliga och hjälper kärringar över gatan. Men okuvliga när det gäller våra ideal. Enligt strategin måste vi nu också se till att provocera fram reaktioner från kommunisterna. Det är dom som ska kasta gatstenar. Våra gossar ska bara slå tillbaka, inte krossa skyltfönster. Kommunistpacket, med trasiga kläder, grönt hår och ringar överallt skrämmer minst lika mycket som våra pojkars uniformer, om inte mer. Åtminstone är det dit vi ska."

"Det är ytterligare en fråga som det är dags att behandla. Vi fortsätter som planerat med de lokala aktiviteterna. Det finns en bra support till aktionsgrupperna. Dom har en tydlig ledning som dom känner att dom kan lita på. Det får inte bli något jävla ifrågasättande lokalt ifrån. Det måste dom ha klart för sig. Men vi har nu kommit till det läge att vi måste dra åt ett varv till. Det är dags att eliminera en centralt placerad person. Det ska vara, som vi planerat, en uppskattad politiker, om det nu finns någon sådan. Jag föreslår att den nationella ledningens säkerhetsgrupp får i uppdrag att ta fram förslag och analysera konsekvenser. Det är av extrem vikt att det här hålls inom säkerhetsgruppen. Vi måste lita fullständigt på dess ställningstagande. Det betyder att det endast är tre personer som kommer att äga den här kunskapen. Det här handlar om ledarskap, fasthet och styrka. För min del tvekar jag inte. Ni kan lita på mig."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0