12 dec Fredagsnoteringar

- Trevligt besök på fritidshemmet i Fjälkinge igår. God stämning bland barnen med julpyssel och legobygge. Två legobyggsatser var nya för dagen. En brandstation och ett rosa slott. Tre pojkar byggde en brandstation och två flickor lekte prinsessor med rosa slottet. Jag fick vara prins, en sådan fanns och jag fick den svarta hästen. Prinsessorna hade vita hästar. Prinsen fick även en tron att sitta på i slottet.
- Samarbete om konst etableras mellan Konsthallen i Kristianstad och Kivik Art Centre. Nästa sommar går det av stapeln. Ett stort Tack till Dig Thomas Kjellgren för att du byggt upp vår konsthall!
- Senaten sa nej till stödpaketet till bilundustrin i USA. Nu blir det riktigt darrigt.
- Tittade på "Himlen kan vänta" igår kväll, igen. Detta är ett märkvärdigt starkt program om några människor i mycket svåra situationer. Att följa dem på det seriösa sätt som sker är en beundransvärd prestation. Det finns inte tillstymmelse till spekulation och billiga tårdrypande historier. Det är på riktigt. Det är meningsfullt och det handlar om hur det kan vara att vara människa. Det finns något att lära sig.
- NCC har tagit hem anbudet på Arenan. Priset är hemligt till julafton så vi får hoppas på en angenäm julklapp när den öppnas. Bra att det är på gång.
- Vitt på marken, men lite blaskigt. Blir det en vit jul?
- Och en fredagkväll väntar med goda vänner och "På spåret". Fredagkvällar är behagliga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0