25 jan En tur till havet

Det gick riktigt bra för Annelie i gårdagens "Shalll we dance" på Yllan. Annelie med danspartner gick till final med en bugg i bra tempo och blev tvåa i finalen. Richard Herrey, som var konferencier, dristade sig att säga att han när han såg Annelie dansa kunde han tänka sig att rösta på socialdemokraterna i nästa val. Nu var ju knappast detta syftet och det blev en trevlig tillställning med god stämning. Att Annelie indirekt fick politisk kredit på ett lite oväntat sätt gör ju ingenting.

En tur till havet, till Skånes riviera, som jag brukar kalla vår vackra kust längs Hanöbukten, blev det i eftermiddag. Det är alltid skönt med en promenad längs havet, även om den bara blev kort idag. Har inte tittat på någon skidåkning på TV idag. Det var ett sprintlopp i väldscupen i skidor, men jag tycker att långloppen är roligare att titta på. Och är vädret skapligt känns det bättre att komma ut en stund. Strax blir det vanliga innebandyn och sen är det väl dags ikväll att knappa in månadens räkningar.

Veckan som kommer ska jag bland annat besöka en skola, ett skolkök och träffa en skolchef. På tisdag har vi möte med arbetsutskottet i barn- och utbildningsnämnden och det lär det väl bli lite prat om skolan i Trolle Ljungby, även om det inte finns som något ärende på dagordningen. Vi får se vad den borgerliga majoritetetn kommer fram till. Det är ett bekymmer i det skolområdet att det är vikande elevunderlag i delar av området. Det blir mer kostsamt att hålla igång fler skolor där vi inte utnyttjar resurserna fullt ut. I övrigt förväntar jag mig att arbetsutskottet får en information om hur bokslutet för 2008 landar. det blir ett minus, men hur stort har inte preciserats ännu. Problemet är om det dyker upp kostnader sent på året som inte kunnat förutses. Är det så måste vi framöver skapa buffertar som kan klara sådana situationer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0