5 juni Ser fram emot helgen

Det har varit en intensiv vecka och ibland är det extra skönt när det är fredageftermiddag. Ibland uppstår någon sorts kreativitetsbrist och då behövs några dagars stillsamhet med annat innehåll än vad en intensiv vardag har att erbjuda.

En promenad längs havet är något av det bästa jag vet, och särskilt nu när de Kentska tärnorna finns att beskåda. Lite läsning får det bli. Träff med goda vänner imorgoneftermiddag och kväll. Funderar på att köra till Kivik på söndag och musteributiken. Några kartonger Da Vinci brukar gå åt under sommaren, samt lite juice, sylt och kanske några andra drycker. Buhres fisk kan man ju också titta in på. Det ska finnas ett antikvariat, Lappri, i Södra Mellby som jag skulle vilja besöka. Enlig hemsidan ska det vara öppet på söndagar. Men vi får se. Dagslusten får avgöra om det blir någon liten utflykt på söndag.

Det blir i alla händelser spännande att följa röstsammanräkningen på söndagkväll. Vi får se hur många svenska socialdemokrater det blir i Europaparlamentet och vilka. Personkryssen kommer säkerligen att ha stor betydelse. Jag hoppas att många gett Hillevi Larsson ett kryss.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0