17 april Och veckan går mot sitt slut

Efter kvällen med föreställningen av Ronny Eriksson på teatern kände jag mig betydligt lättare till mods. Ronny Eriksson är en skarp satiriker, men inte plump som många i den ironiska generationen är. Det finns dessutom en stor portion värme och humanism i hans texter. Ronny Eriksson är förvisso mycket kritisk till socialdemokratin, han kallar sig själv för "socialdemokritisk", men det är lätt att leva med när hans budskap är solidaritet och humanism.  Socialdemokratin skulle inte kunna utvecklas om det inte också fanns en kritisk blick som vill rörelsen väl och utveckla den demokratiska socialistiska idén.

Matti Stenrosen har läst gårdagens blogg, som jag för övrigt skickade till honom. Jag mötte Matti  idag och upprepade min kritik mot att Henry Larsson associeras med vad hans grannar vill. Jag tycker fortfarande att det är en nonsensnyhet att koppla Henry Larsson till vad hans grannar vill.

Ikväll har jag och Henry varit på en albansk fest. Det var invigning av en ny lokal med dans, filmvisning och mat. Trevligt!

Imorgon ska jag gå och lyssna en stund på partidistriktets kongress på Sommarlust. Det är samtidigt lite valupptakt inför Europaparlamentsvalet med Poul Nyrup Rasmussen, ordförande i ESP. det europeiska socialdemokratiska partiet. Även Maritha Ulvskog och Hillevi Larsson ska prata.

Imorgon har Lärarförbundet och kommunal också sin manifestation mot nedskärningar i förskolan och skolan. Hoppas de får ett bra deltagande.

Önskar i övrigt en vacker vårhelg. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0